Gebruiksvoorwaarden

Welkom op de website van BE TECHNICS VENTURES. Door deze site te bezoeken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden en alle toepasselijke wet- en regelgeving, en gaat u ermee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor de naleving ervan. Als u niet akkoord gaat met een van deze voorwaarden, is het u verboden deze site te bezoeken.

Gebruik van inhoud

De inhoud van deze website is beschermd door auteursrecht en andere toepasselijke wetten op het gebied van intellectueel eigendom. Tenzij anders aangegeven, is alle inhoud op deze site eigendom van BE TECHNICS VENTURES. U heeft toegang tot deze inhoud voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, maar u mag deze inhoud op geen enkele manier wijzigen, reproduceren, distribueren, verzenden, publiekelijk weergeven, publiekelijk uitvoeren, verkopen, in licentie geven of downloaden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van BE TECHNICS VENTUREN.

Beperkingen van aansprakelijkheid

BE TECHNICS VENTURES streeft ernaar om op deze site nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kan de juistheid, volledigheid of relevantie van de inhoud niet garanderen. BE TECHNICS VENTURES is in geen geval aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale, gevolg- of incidentele schade die voortvloeit uit het gebruik of de onmogelijkheid om de inhoud van deze site te gebruiken.

Links naar sites van derden

Deze site kan links bevatten naar websites van derden die niet worden gecontroleerd door BE TECHNICS VENTURES. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites van derden. Het opnemen van een link impliceert niet noodzakelijkerwijs goedkeuring of aanbeveling door BE TECHNICS VENTURES.

Wijzigingen in de Gebruiksvoorwaarden

BE TECHNICS VENTURES behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen. Door deze site te blijven gebruiken nadat de wijzigingen zijn geplaatst, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de gewijzigde voorwaarden.

Toepasselijk recht

Elk geschil met betrekking tot deze website wordt beheerst door de wetten van [voeg het land waar het bedrijf woont] in, zonder rekening te houden met conflicterende wettelijke principes.

Als u vragen heeft over deze Gebruiksvoorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via joseph@betechnics.be

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.